• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

60 pacientë të shtrirë nga Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke marrë trajtim spitalor 60 pacientë nga Covid-19.

Prej tyre, 30 janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 30 të tjerë post-Covid. Me oksigjeno-terapi janë 23 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 12 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacientë Klinika e Pediatrisë, 1 pacient Spitali i Prizrenit, 6 pacientë Spitali i Pejës, 7 pacientë Spitali i Gjakovës, 5 pacientë Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid