• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Covid19:Të spitalizuar 72 pacientë

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë 72 pacientë, prej tyre 43 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 29 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 38 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 3 pacientë, Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 10 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë Spitali i Gjakovës, 5 pacientë Spitali i Pejës, 8 pacientë Spitali i Prizrenit,6 pacientë Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë Spitali i Ferizajt, 3 pacientë