• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika e Gjinekologjisë, për 1 javë 204 lindje

Në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, për një javë janë kryer 204 lindje, nga to 74 me operacion, thotë raporti javor i punës.

Aty, në sallat e operacionit, janë realizuar 21 operacione urgjente, ndërsa janë kryer edhe 21 vizita ambulantore dhe janë ofruar 906 shërbime diagnostike- laboratorike.