• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Vazhdojnë sukseset në Shërbimin e Elektrostimulimit dhe Elektrofiziologjisë

Po vazhdon me sukses projekti i nisur në dhjetor 2021 në Shërbimin e Elektrostimulimit dhe Elektrofiziologjisë, të Klinikës së Kardiologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Fal angazhimit maksimal të stafit, në fundjavë janë kryer me sukses 6 procedura të Studimit Elektrofiziologjik me Ablacion (djegie) Radiofrekuent.

Këto procedura u realizuan me teknikë bashkëkohore "3-D Mapping" nga ekspertët e fushës së aritmologjisë së QKUK-së, nën mbikqyrjen e ekspertëve të huaj, kësaj here nga Kroacia.

Fotografite e bashkangjitura