• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Mbi 8 mijë analiza të kryera në Shërbimin Klinik të Mikrobiologjisë

Nga janari i këtij viti e deri më sot, një javë para se të përmbyllet muaji qershor, në Shërbimin e Mikrobiologjisë Klinike të Qendrës Klinike Universitar të Kosovës janë realizuar 8 mijë e 876 analiza.

Për të njëjtën periudhë, vitin e kaluar janë bërë 4 mijë e 778 analiza mikrobiologjike. Sipas raportit të punës, gjatë 6 muajve të parë të vitit 2022 janë mbledhur 7 mijë e 557 mostra për analizë mikrobiologjike dhe janë kryer 1 mijë e 319 testime serologjike.