• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika e Gjinekologjisë, 149 lindje për 1 javë

Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, referuar raportit zyrtar javor, janë kryer 149 lindje, 60 prej tyre me operacion.

Po ashtu, ka pasur 10 operacione urgjente dhe një numër të madh të vizitave ambulantore dhe shërbimeve diagnostike.