• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

78 pacientë me Covid-19 po marrin trajtim spitalor

Nga raportimet e datës 5 gusht 2022 nga klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, 78 pacientë janë në trajtim mjekësor nga Covid-19.

Raporti i datës 5 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 19 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë Spitali i Gjakovës, 16 pacientë Spitali i Pejës, 13 pacientë Spitali i Gjilanit, 6 pacientë Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë