• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Drejtori i ShSKUK-së, Elvir Azizi, vizitoi Spitalin e Përgjithshëm në Prizren

Drejtori i Përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi, bashkë me ekipin mbështetës profesional, të premtën ka vizituar Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit.

Në fokus të vizitës ishte vlerësimi teknik dhe profesional i mundësive për zgjerim të kapaciteteve të Mjekimit Intensiv, në kuadër të këtij Spitali. Poashtu, në takimi me menaxhmentin e Spitalit, u diskutua lidhur me punën që po bëhet për projektin e Kardiologjisë Invazive dhe projektet e tjera qe po zbatohen dhe pritet të zbatohen në këtë spital, e që po i mbeshtetë ShSKUK.

Fotografite e bashkangjitura