• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Po kryhen operacionet jo emergjente dhe po funksionojnë ambulancat specialistike

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), njofton se përkundër numrit të shtuar së rasteve me Covid-19 në ditë e fundit, puna ka vazhduar në ambulancat specialistike, sallat e operacionit, shërbimet diagnostike dhe rastet tjera jo emergjente, në të gjitha klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.

Në javën që lamë pas, janë kryer numër i konsiderueshëm i vizitave mjekësore në ambulancat specialistike të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme. Poashtu, ka vazhduar realizimi i programit të operacioneve jo emergjente, ndonëse në numër më të reduktuar. ShSKUK ka ndërmarrë të gjitha masat për zbatim të rekomandimeve që dalin nga Manuali për mbrojtjen dhe parandalimin e infeksionit me Covid-19 dhe rekomandimeve nga ana e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike. ShSKUK apelon tek të gjithë qytetarët që kanë nevojë për shërbime mjekësore në klinikat e QKUK-së, por edhe spitalet e përgjithshme që të zbatojnë rregullat e parapara në Manual dhe rekomandimet e IKSHPK-së, duke u pajisur me maska dhe duke mbajtur distancën fizike. Me respekt, Zyra për medie-ShSKUK

Fotografite e bashkangjitura