• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Drejtori i ShKUK dhe ministri Zemaj, vizituan Klinikën e Pediatrisë

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të SHSKUK-së, dr. Valbon Krasniqi, i shoqëruar nga ministri i Shëndetësisë në detyrë, Armend Zemaj, për t'i dhënë mbështetje stafit shëndetësor, kanë qëndruar në Klinikën e Pediatrisë.

Krasniqi dhe Zemaj falënderuan personelin shëndetësor për angazhimin dhe punën e palodhshme, sidomos gjatë kohës së pandemisë, ndërkaq, u interesuan edhe për gjendjen e fëmijëve që po trajtohen aty.

Fotografite e bashkangjitura