• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Përkushtim maksimal në Mjekimin Intensiv-Covid

Pa pushim, për orë të tëra, në të veshur që ta zë frymën, mjekët dhe infermierët tanë- në shërbim të pacientëve të prekur me COVID-19.

Mjekimi Intensiv Qendror COVID- QKUK

Fotografite e bashkangjitura