• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

COVID-19: 78 pacientë po trajtohen në SHSKUK

Në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 78 pacientë, gjersa, prej tyre, janë të konfirmuar 31 me COVID-19, ndërsa 52 të tjerë janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 53 pacientë: 17 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë 41 me oksigjeno-terapi Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave: Klinika Infektive, 17 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 36 pacientë Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 25 pacientë 14 të konfirmuar pozitivë 11 me oksigjeno-terapi Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Prizrenit, 4 pacientë Spitali i Gjakovës, 2 pacientë Spitali i Pejës, 8 pacientë Spitali i Gjilanit, 4 pacientë Spitali i Ferizajt, nuk ka pacientë Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë