• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

SHSKUK: Spitali i Pejës s'ka pacient me COVID-19

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 84 pacientë, sipas raportit për datën 17 korrik 2021.

40 janë të konfirmuar pozitivë, 3 në gjendje të rëndë, ndërsa 48 me oksigjeno-terapi. Në QKUK janë të shtrirë 76 pacientë: 33 të konfirmuar me COVID-19 45 me oksigjeno-terapi 3 në gjendje të rëndë Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 33 pacientë, prej tyre 3 në gjendje të rëndë Klinika e Pulmologjisë, 43 pacientë Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8 pacientë 7 të konfirmuar pozitivë 3 me oksigjeno-terapi Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme Spitali i Prizrenit, 1 pacient Spitali i Gjakovës, 2 pacientë Spitali i Gjilanit, 5 pacientë