• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

ShSKUK: 90 pacientë po trajtohen në klinika dhe reparte COVID-19

Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 90 pacientë nga COVID-19. Prej tyre, 44 janë të konfirmuar si COVID-19 pozitivë, 53 me oksigjeno-terapi dhe 2 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK janë të shtrirë 82 pacientë, 37 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 50 me oksigjeno-terapi dhe 2 në gjendje të rënduar shëndetësore. Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave Klinika Infektive, 37 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 45 pacientë Në tre spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8 pacientë 7 të konfirmuar pozitivë 3 me oksigjeno-terapi Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme Spitali i Gjakovës, 2 pacientë Spitali i Prizrenit, 1 pacient Spitali i Gjilanit, 5 pacientë