• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

31 korrik 2021, raport ditor nga ShSKUK, lidhur me rastet e spitalizuara me Covid-19

89 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

48 të konfirmuar Covid-19 pozitivë 58 me oksigjeno-terapi 1 në gjendje të rënduar shëndetësore Në QKUK, 66  pacientë të shtrirë, 25 prej tyre Covid-19 pozitivë - Klinika Infektive, 30 pacientë - Klinika e Pulmologjisë, 36 pacientë Në spitalet e përgjithshme, 30 pacientë, 23 prej tyre Covid-19 pozitivë, 13 me oksigjeno-terapi - Spitali i Prizrenit, 4 pacientë - Spitali i Gjakovës, 9 pacientë - Spitali i Pejës, 8 pacientë - Spitali i Gjilanit, 7 pacientë - Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient