• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Drejtori Krasniqi takon ambasadoren e EBA, znj. Nabila Abdelaziz Alshamsi

Dr. Valbon Krasniqi, u.d. drejtor i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, ka pritur në takim ambasadoren jorezidente të Emirateve të Bashkuara Arabe ...

Rezultatet e konkursit për pozitën e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së.

Rezultatet e konkursit për pozitën e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së.

Futen në punë laparaskopët e dhuruar nga SHBA

Klinika e Kirurgjisë Abdominale e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës ka kryer operacionet e para elektive, pas disa muajsh, për të shënuar kthimin e programit të rregullt oper...

ShSKUK pranon donacion mbi 2 milionë euro

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës( ShSKUK), ka përfituar një donacion në pajisje mjekësore në vlerë mbi 2 milionë euro.

Klinikat interne që shërbyen për COVID, i kthehen normalitetit

Klinikat Interne të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, (Klinika e Endokrinologjisë, Gastroenterologjisë, Hematologjisë, Nefrologjisë dhe Reumatologjisë), pritet që së shpejt...

Vazhdojnë punimet për projektin e IVF në Gjinekologji

Valbon Krasniqi, ushtrues i detyrës së drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, ka vizituar Klinikën e Gjinekologjisë, me theks të veçantë hapësirat ku do të ...