• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika Emergjente, Pêr 24 orë 241 raste

25 persona, të aksidentuar në trafik, kanë kërkuar ndihmë mjekësore në QKUK- përkatësisht në Klinikën Emergjente, gjatë 24 orëve të fundit.

ShSKUK Në trajtim 7 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 7 pacientë të konfirmuar me Covid-19. Po ashtu, në trajtim janë edhe 3 pacientë post-Covid-19.