• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Mbi 14 mijë sportistë kryen kontrolle sistematike në QKMS

Shumë sportistë kanë trokitur në dyert e Qendrës Kombëtare të Mjekësisë Sportive të Qendrën Klinike Universitare të Kosovës gjatë vitit 2021, për të kërkuar ndihmë e këshilla mjekësore

Nga janari deri në dhjetor janë realizuar 202 vizita specialistike dhe 313 seanca për terapi fizikale. Brenda kësaj periudhe kohore, pra për 12 muaj, janë kryer kontrolle mjekësore sistematike te 14 mijë e 208 sportistë.

Fotografite e bashkangjitura