• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Një delegacioni nga Japonia vizitoi ShSKUK-në

Një delegacion nga Ministria e Financave dhe Punëve të Jashtme nga Tokyo e Japonisë, në kuadër të misionit të tyre në Kosovë, kanë vizituar të mërkurën Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës.

Qëllimi i vizitës ishte të vëzhgojë pajisjet mjekësore të dhuruara disa vjet më parë nga asistenca e Japonisë, si Rezonanca Magnetike, Tomografia e Kompjuterizuar (CT), ultrazëri të vendosura në Klinikën e Neurologjisë, shtretërit mjekësorë përmes Agjencisë për bashkëpunim ndërkombatër nga Japonia (JICA) që poashtu janë vendosur në këtë dhe klinikat e tjera të QKUK-së. Zëvëndësuesja e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së, Narqzie Arënliu- Hoxhaj, ka falënderuar zyrtarët e shtetit japonez për kontributin e dhënë për furnizim me paisje modern që kanë lehtësuar punën e stafit shëndetësorë dhe kanë rritur cilësinë e shërbimeve shëndetësore. Drejtori I Klinikës së Neurologjisë, Edmod Komoni, tha se kanë pasur aparaturë të vjetër, kurse me donacionin nga Japonia I’u është lehtësuar puna në diagnostikim të pacientëve. Kontributin dhe ndihmesën nga Japonia e vlerësoi edhe drejtoresha e Klinikës së Radiologjisë, Dr. Shkendije Nuza, e cila tha se falë aparatura diagnostike që kanë ardhur nga Japonia e kanë shumë më të lehtë punën dhe kanë rritur gamën dhe vëllimin e punës. Delagacioni nga Japonia vizitoi disa nga aparatura mjekësore në të cilat ofrohen shërbime mjekësore për pacientët!Një delegacion nga Ministria e Financave dhe Punëve të Jashtme nga Tokyo e Japonisë, në kuadër të misionit të tyre në Kosovë, kanë vizituar të mërkurën Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës. Qëllimi i vizitës ishte të vëzhgojë pajisjet mjekësore të dhuruara disa vjet më parë nga asistenca e Japonisë, si Rezonanca Magnetike, Tomografia e Kompjuterizuar (CT), ultrazëri të vendosura në Klinikën e Neurologjisë, shtretërit mjekësorë përmes Agjencisë për bashkëpunim ndërkombatër nga Japonia (JICA) që poashtu janë vendosur në këtë dhe klinikat e tjera të QKUK-së. Zëvëndësuesja e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së, Narqzie Arënliu- Hoxhaj, ka falënderuar zyrtarët e shtetit japonez për kontributin e dhënë për furnizim me paisje modern që kanë lehtësuar punën e stafit shëndetësorë dhe kanë rritur cilësinë e shërbimeve shëndetësore. Drejtori I Klinikës së Neurologjisë, Edmod Komoni, tha se kanë pasur aparaturë të vjetër, kurse me donacionin nga Japonia I’u është lehtësuar puna në diagnostikim të pacientëve. Kontributin dhe ndihmesën nga Japonia e vlerësoi edhe drejtoresha e Klinikës së Radiologjisë, Dr. Shkendije Nuza, e cila tha se falë aparatura diagnostike që kanë ardhur nga Japonia e kanë shumë më të lehtë punën dhe kanë rritur gamën dhe vëllimin e punës. Delagacioni nga Japonia vizitoi disa nga aparatura mjekësore në të cilat ofrohen shërbime mjekësore për pacientët!Një delegacion nga Ministria e Financave dhe Punëve të Jashtme nga Tokyo e Japonisë, në kuadër të misionit të tyre në Kosovë, kanë vizituar të mërkurën Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës. Qëllimi i vizitës ishte të vëzhgojë pajisjet mjekësore të dhuruara disa vjet më parë nga asistenca e Japonisë, si Rezonanca Magnetike, Tomografia e Kompjuterizuar (CT), ultrazëri të vendosura në Klinikën e Neurologjisë, shtretërit mjekësorë përmes Agjencisë për bashkëpunim ndërkombatër nga Japonia (JICA) që poashtu janë vendosur në këtë dhe klinikat e tjera të QKUK-së. Zëvëndësuesja e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së, Narqzie Arënliu- Hoxhaj, ka falënderuar zyrtarët e shtetit japonez për kontributin e dhënë për furnizim me paisje modern që kanë lehtësuar punën e stafit shëndetësorë dhe kanë rritur cilësinë e shërbimeve shëndetësore. Drejtori I Klinikës së Neurologjisë, Edmod Komoni, tha se kanë pasur aparaturë të vjetër, kurse me donacionin nga Japonia I’u është lehtësuar puna në diagnostikim të pacientëve. Kontributin dhe ndihmesën nga Japonia e vlerësoi edhe drejtoresha e Klinikës së Radiologjisë, Dr. Shkendije Nuza, e cila tha se falë aparatura diagnostike që kanë ardhur nga Japonia e kanë shumë më të lehtë punën dhe kanë rritur gamën dhe vëllimin e punës. Delagacioni nga Japonia vizitoi disa nga aparatura mjekësore në të cilat ofrohen shërbime mjekësore për pacientët!

Fotografite e bashkangjitura