• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Mjeku nga Shqipëria ligjëroi për mjekët e Kosovës

Dr Admir Sulovari nga Shqipëria, ka prezantuar temën "Doppler Ultratingulli Penil", në kuadër të programit të Klinikës së Radiologjisë së QKUK për Edukim të Vazhdueshëm Profesional Mjekësor, të akredituar nga Oda e Mjekëve të Kosovës.

Ligjërata është mbajtur në ambientin dhe kushtet e avansuara të Qendrës Kombëtare të Telemjekësisë së Kosovës. Nga ligjërata përfituan përvoja të reja profesionale, radiologë, mjekë familjarë, patologë dhe teknik të radiologjisë Pjesëmarrësit do të marrin nga tre pikë akredituese në kuadër të EVPM.

Fotografite e bashkangjitura