• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Pajisjet e reja lehtësojnë punën në Klinikën e Gjinekologjisë

Puna për mjekët në Klinikën e Gjinekologjisë është lehtësuar, qëkur kanë pranuar thikën ultrasonike, një pajisje që e bën intervenimin më të sigurt në rastet e komplikuara operativ...

Rritet numri i operacioneve në Klinikën e Kirurgjisë Vaskulare

Klinika e Kirurgjisë Vaskulare ka rritur dukshëm vëllimin e punës, që ka ndikuar edhe në shtim të numrit të operacioneve. Në këtë klinikë, përveç operacioneve të rëndomta, po kryh...

Mjekë kardiokirurgë nga Italia po operojnë pacientët në QKUK

Një ekip i mjekëve nga Italia, të udhëhequr nga dr. Carlo Barzaghi dhe dr, Maurizio Levantino, nga Spitali i Toskanas në Itali, po operojnë pacientët në QKUK

Në QKUK fillon java e rekonstruktimit të gjirit

Në Klinikën e Kirurgjisë Plastike, Rekonstruktive dhe Estetike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, me datën 7 dhe 8 prill do të fillojnë “Ditët e Rekonstruksionit të Gjirit...

10 pacientë po marrin trajtim mjekësor nga Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, 10 pacientë po marrin trajtim mjekësor nga Covid-19.

QKUK:22 lindje për 24 orë

Sipas raportit të punës, në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës gjatë 24 orëve të fundit kishte 22 lindje- nga to 6 u kryen me operacion.