• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika e Onkologjisë ofroi 40 mijë shërbime mjekësore për 9 javë

Klinika e Onkologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, përkundër situatës së krijuar me Covid-19, ka vazhduar me ofrimin e shërbimeve mjekësore për pacientët me kancer.

Banka Ekonomike dhuron tunel dezinfektues për Klinikën Emergjente

Banka Ekonomike e Kosovës ka dhuruar në formë të donacionit një tunel dezinfektues, i cili është vendosur në hyrje të Klinikes Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës...

ShSKUK pranon donacion 100 mijë maska kirurgjike

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, ka pranuar donacion 100 mijë maska kirurgjike nga ATS Group, me seli ne Shkup, Maqedoni e Veriut.

Në Klinikën Infektive vetëm 8 pacientë me Covid-19

Nga raporti 24 orësh i Klinikës Infektive, i datës 8 maj 2020, bëhet e ditur se në klinikë aktualisht janë të shtrirë 8 pacientë me Covid-19 pozitiv.

Në QKUK vendoset për herë të parë stenti retriever në tru, shpëtohet jeta e 70 v...

Në Klinikën e Radiologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, për herë të parë është përdorur stenti në enë të gjakut, tek pacientja 70 vjeçare me paralizë (hemiplegji) ...

Shërohet pacienti 77 vjeçar, i cili ishte rasti i parë në Kosovë, i diagnostikua...

Pacienti 77 vjeçar, i diagnostikuar si rasti i parë në Kosovë me Covid-19, nga Vitia, është shëruar dhe pritet të lirohet nga Klinika Infektive.