• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika e Neonatologjisë, me respiratorë të rinj

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe drejtori i SHSKUK-së, Basri Sejdiu, kanë vizituar Klinikën e Neonatologjisë ku janë dorëzuar zyrtarisht 3 respiratorë, të cilët do të ndi...

Emergjenca me numër rekord të pacientëve

Klinika Emergjente në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ka shënuar numër rekord të trajtimit të rasteve brenda 3 muajve të parë të këtij viti.

Klinika e Gastroenterologjisë pajiset me Gastroskopin e dytë

Klinika e Gastroenterologjisë e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës është pajisur me Gastroskop të ri, që pritet ta reduktojë në masë të madhe listën e pritjes.

Gjinekologji, një gruaje i hiqet cista që peshonte 10 kilogramë

Një ekip mjekësor në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës ka kryer një operacion të komplikuar tek një grua, duke ia larguar një cist nga vezorja, ...

Në Klinikën e Ortopedisë kryhet artroskopia e parë e krahut

Në Klinikën e Ortopedisë, një ekip i mjekëve specialistë, ka kryer për herë të parë me Atroskop një operim në krahun e një pacienti, i cili, për shkak të lëndimeve të shpeshta, i k...

QKUK: Hiqet Lista e Pritjes për CT në Mushkëri

Lista e Pritjes për Tomografi të Kompjuterizuar (CT) në mushkëri, pas një kohe të gjatë, me aktivizimin e shërbimeve para dhe pasdite, është hequr.