• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Drejtori Azizi vizitoi Klinikën e Gjinekologjisë

Drejtori i përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi, ka vizituar Klinikën Obstetrike Gjinekologjike, ku nga afër ka parë punën që po bëhet për rinovimin e disa reparteve dhe krijimin ...

Fillon punën Elvir Aziziz, drejtori i ri i ShSKUK-së

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, i është bashkangjitur mbledhjes së Bordit Drejtues të ShSKUK-së, në të cilën është bërë pranimin e detyrës së drejtorit të ri të Shërbimit Sp...

Neuroradiologë nga Turqia do të ndihmojnë projektin e Stroke Center

Zëvendësuesja e Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Narqize Arënliu- Hoxhaj, bashkë me drejtoreshën e Klinikës së Radiologjisë, Shkën...

Anëtarët e Bordit Drejtues vizituan Spitalin e Gjakovës

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, bashkë me zëvëndësuesen e drejtoreshës së ShSKUK, ka vizituar këtë të shtunë, Spitalin e Përgjithshëm "Isa Gr...

Ministri Vitia dhe Bordi Drejtues, takuan drejtorët e spitaleve të përgjithshme

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Shëndetësisë dhe kryesues i Bordit Drejtues të ShSKUK-së, Naim Bardiqi dhe zëvëndësuesja e drejtorit ...

Në Spitalin e Prizrenit, për herë të parë fillon shpërndarja e terapisë tabletar...

Pacientët e rajonit të Prizrenit më nuk do të kenë nevojë të udhëtojnë në Klinikën e Onkologjisë për të marrë terapinë tabletare onkologjike, ngase nga dita e sotme këtë terapi do ...