• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika e Kirurgjisë Abdominale, rreth 1 mijë e 200 operacione për gjashtë muaj

Në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), vetëm për 6 mujorin e parë të vitit 2023, janë kryer 1 mijë 184 operacione të natyrave të ndr...

Mbingarkohet Klinika e Pediatrisë në QKUK

19 mijë e 364 vizita emergjente pediatrike ka pasur për gjashtë muajt e parë të vitit 2023, në kuadër të Klinikës së Pediatrisë, duke e bërë njërën nga klinikat më të ngarkuara në ...

Iniciohet bashkëpunim i ri në fushën e Kardiokirurgjisë

Drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, Elvir Azizi, ka pritur në takim Dr. Qefsim Omaj, i cili punon si kryemjek- kardiokirurg, në Klinikën...

Bordi Drejtues dhe drejtori i ShSKUK vizitoi Spitalin e Gjilanit

Në Spitalin e Përgjithshëm te Gjilanit, për gjashtë muajt e parë të vitit 2023 kanë qenë të shtrirë 6 mijë e 615 pacientë, me gjithsej 25 mijë e 580 ditë shërimi.

Ne Klinikën Emergjente kryhet një operacion i rrallë, pacientit 36 vjeç, i shpët...

Në sallën operative të Klinikës Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, para disa ditësh është kryer me sukses të plotë edhe një operacion shumë i rrallë dhe i ndjes...

ShSKUK po analizon situatën në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), është duke analizuar situatën e fundit në Spitalin e Përgjithshëm "Isa Grezda", në Gjakovë.