• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Marrëveshja me Komunën e Prishtinës, pacientët me Infarkt Akut sjellen direkt në...

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) dhe Komuna e Prishtinës, pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit, kanë filluar me zbatimin e pilot projektit pë...

Drejtori i ShSKUK-së, Elvir Azizi, vizitoi Spitalin e Përgjithshëm në Prizren

Drejtori i Përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi, bashkë me ekipin mbështetës profesional, të premtën ka vizituar Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit.

Bordi Drejtues i ShSKUK mbajti mbledhje te jashtëzakonshme, pas rastit ne Klinik...

Sot, Bordi Drejtues i ShSKUK-së, me kërkesë të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia, ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme ku pikë e vetme e rendit të ditës ishte ngjarja e ...

Komunikatë lidhur me zjarrin në Klinikën e Psikiatrisë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK), njofton se mbrëmë rreth orës 23:00, në Repartin e Urgjencës dhe Intensives Psikiatrike ka ndodhur një zjarr, në njërën nga dhomat e ti...

Klinika Infektive: 45 fëmijë dhe 20 të rritur u trajtuan me menengjit nga muaji ...

Në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, nga muaji korrik i këtij viti, e deri më sot, janë trajtuar 45 pacientë me meningjit tek moshat pediatrike dhe 20 ...

Pas më shumë 40 vjet kontributi, pensionohet Prof.dr. Shemsedin Sadiku

Pas më shumë se 40 vjet kontributi në Klinikën Interne, pastaj në atë të Hematologjisë, ku bashkë me kolegët i vuri themelet e saj, është pensionuar Prof.Dr. Shemsedin Sadiku.