• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Komunikatë lidhur me zjarrin në Klinikën e Psikiatrisë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK), njofton se mbrëmë rreth orës 23:00, në Repartin e Urgjencës dhe Intensives Psikiatrike ka ndodhur një zjarr, në njërën nga dhomat e ti...

Klinika Infektive: 45 fëmijë dhe 20 të rritur u trajtuan me menengjit nga muaji ...

Në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, nga muaji korrik i këtij viti, e deri më sot, janë trajtuar 45 pacientë me meningjit tek moshat pediatrike dhe 20 ...

Pas më shumë 40 vjet kontributi, pensionohet Prof.dr. Shemsedin Sadiku

Pas më shumë se 40 vjet kontributi në Klinikën Interne, pastaj në atë të Hematologjisë, ku bashkë me kolegët i vuri themelet e saj, është pensionuar Prof.Dr. Shemsedin Sadiku.

Drejtori Azizi, vizitoi Spitalin e Mitrovicës dhe të Vushtrrisë

Me qëllim të njohjes nga afër me punën që po bëhet në reparte të ndryshme nga profesionistët shëndetësorë, drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Ko...

85 infermierë të rinj punësohen në klinikat e QKUK-së

85 infermierë të rinj nga dita e nesërme do të fillojnë punën në klinika të ndryshme të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës (QKUK).

Nga përleshja në Prishtinë, 17 persona kërkuan ndihmë mjekësore emergjente

5 persona janë pranuar për trajtim të mëtejmë, pas ndihmës mjekësore emergjente në Klinikën Emergjente, si pasojë e lëndimeve që kanë marrë mbrëmë