• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Vedosen shenjat orientuese në hapësirat e QKUK-së

Të gjithë vizitorët, që kishin probleme për t’u orientuar në Qendrën Klinike Universitare, tash e tutje do ta kenë më të lehtë, ngase në rrugët kryesore të saj janë vendosur shenja...

Në QKUK këtë vit u realizuan 3500 procedura invazive

Po i zhvillon punimet Konferenca e parë për trajtim të hershëm të infarktit të miokardit.

800 mijë euro pajisje të reja për sallat operative në QKUK dhe 4 spitale

Klinikat kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe 4 spitalet e përgjithshme, i Gjakovës, Pejës, Mitrovicë dhe Ferizajt janë pajisur me tavolina operative dhe me ll...

Në laparaskopi kryhet një ndërhyrje e komplikuar në veshkë

Një ekip i përbërë prej mjekëve kirurgë, urologë dhe anesteziologëve, në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale, Shërbimi i Laparaskopisë, kanë kryer një operacion të rrallë tek një paci...

Hyn në fuqi rregullorja për praktikë dhe ushtrime klinike për studentët e instit...

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka miratuar rregulloren për përcaktimin e kushteve dhe organizimin e praktikës klinike dhe ushtrimeve për studentë të i...

Klinika e Gastroeneterologjisë furnizohet me Videogastroskop dhe Videokolonoskop...

Klinika e Gastroeneterologjisë në QKUK është furnizuar me Videogastroskop dhe Videokolonoskop të ri, me të cilat mjekët do të mund të trajtojnë pacientët me metoda bashkëkohore.