• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

I shpëtohet jeta fëmijës që i mbeten kikirikët në fyt

Në Klinikën e Otorinolaringologjisë së Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, i është shpëtuar jeta fëmijës N.G (2018).

Dy kardiokirurgët e lëshuan punën me vetëdëshirë

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Univeristar i Kosovës (SHSKUK), njofton se dy kardiokirurgët që kanë shërbyer në Klinikën e Kardiokirugjisë, kanë lëshuar punën me vetëdëshirë.

Përurohet CT-ja e re dhe hapësirat e Radiologjisë në Spitalin e Prizrenit

Në Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit, sot janë përuruar hapësirat e reja të Radiologjisë dhe pajisja e re e Tomografisë së Kompjuterizuar (CT).

Sqarim lidhur me përdorimin e kontrastit në Radiologji

Lidhur me shkrimet se po rrezikohet jeta e pacientëve në Klinikën e Radiologjisë nga përdorimi i kontrastit paramagnetik për kontrollime me rezonancë magnetike.

Nis trajtimi i rasteve urgjente të sulmeve në tru, lëshohet në punë Strocke Cent...

Pacientët që kanë sulme në tru, mund ta marrin shërbimin urgjent përmes “Strocke Center”, e cila nga sot ka filluar të funksionojë në QKUK. Në ceremoninë hapëse kanë marrë pjesë dr...

Përurohen hapësirat e rinovuara në Klinikën e Biokimisë

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu dhe Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, kanë përuruar sot hapësirat e rinovuara në K...