• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Fillon zbatimi i projektit të Strok-ut

Në mbështetje dhe koordinim të plotë me Ministrinë e Shëndetësisë, Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, ka nisur zbatimin e projektit të Strokut, Insultit Iskemik, i...

Në Klinikën e Neonatologjisë, u trajtuan mbi 6 mijë e 500 foshnja të porsalindur...

Mbi 6 mijë e 500 foshnje të porsalindura janë trajtuar nga specialistët e Neonatologjisë dhe infermierët, në Klinikën e Neonatologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Klinika e Kardiologjisë, numër rekord i Stentimeve dhe Koronarografive

Numër rekord i Koronarografive dhe Stentimeve janë realizuar nga kardiologët e Klinikës së Kardiologjisë, në kuadër të Shërbimit të Kardiologjisë Invazive në QKUK.

172 gra u operuan nga kanceri i gjirit

Është rritur numri i operacioneve të karcinomës së gjirit, në kuadër të Klinikës së Kirurgjisë Torakale, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

QKUK: Për nëntë muaj, mbi 68 mijë pacientë në Klinikën Emergjente

Mbi 68 mijë pacientë kanë kryer shërbime dhe ekzaminime mjekësore, në kuadër të Klinikës Emergjente, në nëntë muajt e parë të këtij viti, duke e bërë institucionin më të ngarkuar d...

Nënshkruhet grantit japonez, përfitojnë Spitali i Prizrenit dhe Gjilanit

Sot, në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës është mbajtur ceremonia e nënshkrimit të dy projekteve në kuadër të grantit të ndihmës japoneze për projektet bazë të s...