• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika e Psikiatrisë zgjeron kapacitetet në disa reparte

Ushtruesja e detyrës së drejtorit të përgjitshëm të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Narqize Arënliu- Hoxhaj, ka vizituar Klinikën e Psikiatrisë, në të cilën s...

Kapacitete të shtuara diagnostikuese në Klinikën e Radiologjisë

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, i shoqëruar nga Dr. Aida Rexhepi, kryesuese e Bordit Drejtues, Dr. Agreta Gashi, anëtare e Bordit dhe Dr. Narqize Arënliu- Hoxhaj, ka vizituar...

IPKO dhuroi donacion për Klinikën e Pediatrisë dhe atë të Onkologjisë

Kryesuesja e Bordit Drejtues të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Aida Rexhepi dhe u.d. drejtoresha e përgjithshme e ShSKUK-së, Narqize Arënliu-Hoxhaj, kanë mar...

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia vizitoi ShSKUK-në

, Ministri i Shëndetësisë Dr. Arben Vitia vizitoi ShSKUK-në me ç’rast uroi u.d. drejtoreshën, Dr. Narqize Arenliu – Hoxhaj për detyrën e re. Ministri Vitia e siguroi Dr. Arenliu – ...

Komunikatë lidhur me furnizim me barna dhe material shpenzues

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK), njofton se ka furnizuar klinkat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), dhe spitalet e përgjithshme me shumic...

Dr. Narqize Arenliu-Hoxhaj, caktohet u.d. drejtor-ShSKUK

Ju njoftojmë se Bordi Drejtues i ShSKUK-së, në mbledhjen urgjente të mbajtur me datë 26.01.2023, ka shqyrtuar letër- dorëheqjen e u.d. Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spital...