• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

QKUK: Mbi 2 milionë parametra të analizave laboratorike

Klinika e Biokimisë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës (QKUK), ka shënuar rezultate rekorde në realizim të numrit, llojit dhe parametrave laboratorike, të realizuara p...

Para Bordit Drejtues të ShSKUK, raportuan 4 klinika kirurgjike

Në vazhdën e raportimeve që po bëjnë drejtorët e klinikave të QKUK-së, në Bordin Drejtues të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK), sot kanë raportuar drejt...

Operacion i rrallë në QKUK, arteria e thellë e këmbës, përdoret si arterie e bar...

Në Klinikën e Kirurgjisë Vaskulare, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, për herë të parë në Kosovë, është kryer operacioni, kur vena e thellë e këmbës përdoret si arterie e...

Ministria e Shëndetësisë ka siguruar trajtim pa pagesë, për pacienten me djegie ...

Ministria e Shëndetësisë së Republikës së Kosovës përmes marrëveshjes me Ministrinë e Shëndetësisë në Republikën e Turqisë ka siguruar trajtimin pa pagesë për pacienten 13 vjeçare,...

VATS - procedurë e re kirurgjike për herë të parë në institucionet tona publike

Sot, Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të ShSKUK, z. Elvir Azizi u pritën nga Drejtori i Klinikës së Kirurgjisë Torakale, Dr. Nazmi Kol...

Mbi 1 mijë e 400 operacione në Kirurgji Vaskulare, nuk asnjë lloj kolapsi

Klinika e Kirurgjisë Vaskulare, reagon në lidhje me shkrimin me titull " Një nga Klinikat kryesore të QKUK-së para kolapsi, ....".