• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Bordi Drejtues i ShSKUK reagon ndaj deklaratës së deputetit Bekim Haxhiu

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ( ShSKUK), me qëllim të informimit të drejt të opinionit publik, lëshon këtë njoftim sqarues lidhur me shpifjet...

Shënohet 8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Gruas

Dita Ndërkombëtare e Gruas, 8 Marsi, është shënuar edhe në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, ku kryesuesja e Bordit të SHSKUK- së, Aida Rexhepi dhe ushtruesja e detyrës së d...

Mbi 1 mijë e 200 operacione në Klinikën e Kirurgjisê Vaskulare

Klinika e Kirurgjisë Vaskulare e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), ka rritur vëllimin e punës dhe ka arritur që të zvogëloj listën e pritjes për operacione.

Klinika e Gjinekologjisë, vetëm për 2 muaj, mbi 1 mijë e 500 paciente

1 mijë e 542 paciente kanë marrë shërbime obstetrike- gjinekologjike, në kuadër të Klinikës së Gjinekolgjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, vetëm brenda 2 mujave të p...

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës nisin shërbimet e Rezonancës Magnetike

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia, i shoqëruar ushtruesja e detyrës së Drejtores së Përgjithshme të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK), Dr. Narqiz...

100 vende të reja pune në QKUK për profesionistët shëndetësorë

Në kuadër të objektivave për përmirësimin e shërbimeve shëndetësore dhe ngritjes së kapaciteteve të resurseve humane, Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka hapur konkurs ...